Kom rum proeven!

Rum is een wereld op zich. Laat je daarom eens verrassen door gastheer Erik en leer de onverwachte kanten van de rum kennen. Geheel verzorgd of in samenspraak wordt het thema voor de rumproeverij bepaald.

Rum is ondertussen al meer dan “up-and-coming” en is een volwassen speler op de sterke drank markt. Het is een mooie drank die jarenlang heeft gerijpt op houten vaten en leent zich goed om tastings mee te doen. Het is ook een zomers product met warme associaties, waar whisky voor sommigen toch meer bij herfst en winter past. Dus wellicht een leuk alternatief voor jouw vrijgezellenfeest?
Bij café DeRat hebben we meestal 8 verschillende rum staan waarmee ook proeverijen worden gedaan. Het mooie van rum is dat het wat goedkoper is dan whisky en er dus voor hetzelfde geld hogere kwaliteit op tafel komt. Ook is het weer eens wat anders.

Reserveren.
Er zijn veel geplande bruiloften met bijbehorende vrijgezellenfeesten dus reserveer op tijd! Email naar Eriklebbing@gmail.com. Whatsapp naar Erik op 0626168330.